EFIT

EFIT 2020.10.24

Vi börjar helgen med en EFIT, oktobers andra EFIT! Häng med på en hemmadag ?

07.02 God morgon! Vaknade vid strax efter fyra men kunde lyckligtvis somna om och vakna vid 7 istället. Nästintill sovmorgon i vårt hushåll ? Lillbus har iof gått och lagt sig igen så vi får väl se när vi verkligen går upp, inte mig emot att småslumra lite till…
08.36 Morgontur med familjen. Hösten är så vacker, även när den är grå och trist.
09.23 Frukost och Bullen som älskar leverpastej vill ju ha såklart. Nu ser han ju väldigt ”tiggig” ut på bilden men bilden är lite iscensatt. Men Bullen är ju väldigt söt! ?
10.37 Har vinkat av Eckes Trädtjänst (maken), städat av i köket, satt igång diskmaskinen och fyllt på kaffemaskinen. Sen blev det tvätt-inspiration hos Versch så nu går en tvättmaskin även hos mig ? Maxen har fått en Rodeo-pinne som han går omkring och bär på som en liten skatt ?
11.23 Läser!
12.09 Läser fortfarande men Bullen har precis börjat bita lite i Rodeon, det är gulligt att trots att han gillar den så tar det nästan två timmar innan han börjar äta den. ?
13.01 Tar ut Max på en promenad, solen skiner och det är väldigt vackert ute! Tyvärr blåser det en hel del, men fullt godkänt ?
14.11 Tar och äter lite lunch, rester är bra ? Nomnom!
15.48 Plockar av de sista tomaterna, paprikorna samt chilisar. Inte en gigantisk skörd i år men ändå trevligt med egna grönsaker. Förhoppningsvis blir de lite rödare om de får ligga i fönstret ett par dagar.
16.23 Adde och jag har ett check-in system när han är iväg och klättrar/fäller träd så att jag vet att han inte hänger avsvimmad upp och ner i ett träd eftersom kunden inte alltid är hemma. Alltid lika skönt när han är nere på marken igen.
17.30 Mörkret kryper in och jag tänder lite ljus för att få lite mysstämning.
18.58 Blir pizza till middag idag…. Nomnomnom!

16 thoughts on “EFIT 2020.10.24

 1. Jag vaknade också vid fyra men kunde tyvärr inte somna om. Men gick inte upp “förrän” vid fem. Det blir en lång dag men kanske får jag vila en stund efter jobbet i eftermiddag för att inte somna för tidigt. Vi ändrar ju dessutom klockan inatt så det blir ju ännu mer fel om jag är trött kl. 21 (som imorgon vid samma tid är 20).
  Titta in hos mig på http://www.medeashem.blogspot.com/

  1. Ja just det, så blir det ju när vi ställer om! Värt att tänka på ? Vet inte om min kommentar hos dig sparades, men jag hoppas du har en fin dag.

 2. Huah…fyra var tidigt. Vilken tur att du kunde somna om.
  Hösten är vacker med alla dess färger.
  Kul att kunna inspirera med tvätten. 😉

  1. Hahaha… ja, man behöver inspireras för att ta tag i det där tråkiga ? Städning och tvätt är verkligen trist i mina ögon!

 3. Fantastiskt vacker höstbild! Ja hösten är verkligen vacker. Dock är nästan alla träd nakna här nu så med regnet blir det bara trist… ?

  1. Tackar! Bävar för att alla ska ramla av här också, det är iofs inte många dagar kvar tills det är helt kalt här också. Blir så grått och trist då!

   1. Många som åt pizza igår 🙂
    Här försökte jag se lite norrsken men moln hade dragit in.

    1. Åh, jag skulle så gärna vilja se norrsken, nån gång ska jag lyckas med det också =)

Comments are closed.