post

Fredag och frukosten intas med Fem en Fredag frågorna hos ElisaMatilda med temat John Blund. Solen tittar fram mellan molnen och det vankas helg, lite lättad över att jag skickat iväg en grej som jag jobbat med i nästan en månad, för granskning. Känns bra att det är ”klart” och kan publiceras nästa vecka!

I helgen vankas det ett litet kalas för Adde och förhoppningsvis varmt väder! Jag skulle behöva sitta i solen och få lite energi snart, börjar tryta på orken nu!

Svårt med bilder till det här inlägget – men en sovande sötkorv är ju alltid rätt!

1. Vad är det sista du gör innan ögonen stängs för natten? Ger Adde en godnattpuss och (oftast) lägger mig på hans axel och somnar ganska direkt.

Lillvalpen!

2. Vad handlade din senaste dröm om? Inatt drömde jag att vi vaknade imorse och det var 40 cm snö på marken, och det ledde sedan till att kalaset i helgen fick ställas in 😩

Gosputte

3. Hur många timmar sömn per natt brukar du få? Nånstans mellan 7-8, och jag behöver verkligen dessa timmar för att vara en fungerande människa.

Hos husse kan man sova gott!

4. Är du en morgonlärka eller nattuggla? Morgonlärka är väl att ta i, men jag är inte en nattuggla i alla fall, är den som somnar i soffan varje kväll. Men jag vaknar oftast tidigt, nästan alltid mellan 04-05 och har svårt att somna om.

Vid brasan är det varmt och skönt!

5. När sover du som bäst? När det är svalt i rummet, gärna med altandörren öppen och med mina killar i sängen bredvid mig. Då känner jag mig trygg och älskad!

Att sova i husses famn är bäst!

27 thoughts on “Fem en fredag v. 12: John Blund

  • Mmm… så är det för mig också, djupsömnen finns tyvärr inte hos mig alltid. Om jag kollar sovappar så säger de ofta att jag vaknar några gånger per natt!

 1. Jättemysiga bilder! Jo, med någon vid sin sida så sover man gott.
  Vilken sötnosvovve då! Ja, det är tryggt.
  Trevlig fredag!

 2. Mysiga hundbilder! Ingen morgonmänniska men det kan vara skönt ibland att komma igång tidigt, nu kommer ju också ljuset mer och mer. Trevlig helg!

 3. Vilken bild på Adde och hunden! En helt underbar bild, knivskarp:-)
  Vi är rätt så olika kan jag säga. Alltså att vakna “mitt i natten” har jag/vi bra gjort när väckarklockan ringt och påmint oss om att en taxi väntar för avfärd till Arlanda och en semester;-)
  Sedan är jag impad över att du minns dina drömmar. Det gör aldrig jag. Minns bara ATT jag har drömt, men inte VAD.

 4. Du gjorde som jag, fotade det sötaste du har! Passar perfekt, en jättefin hund, trygg och kärleksfull! Inte ens jag som älskar vinter vill vakna till 4 dm nysnö nu! Här störtregnar det idag, lite trist men välbehövligt för att slippa den sista snöranden vid vägkanterna. Hoppas du får en fortsatt fin helg!

  • Haha, men precis! Vad är det där uttrycket, det finaste man har sätter man på bordet? Jag lägger det på bloggen 😉

 5. Pingback: Fem en fredag v. 13: Framtiden - elisamatilda.se

Comments are closed.