Food

Smakbox NJUTNING!

Smakbox NJUTNING landade i brevlådan i slutet på förra veckan och jag

  • Smakinriktning Måltid
  • Boxpris: 199 kr
  • Antal produkter: 24 st
  • Pris i butik*: 479 kr

ALKOHOLFRI LAGER – FALCON, FRUKTDRYCK SOCKERFRI – MER, STILLA KÄLLVATTEN – AQUA NOBEL, FRUKTGODIS – MALACO, SESAMBRÖD – RYVITA, PASTASÅS – DOLMIO, VEGONADE – PAUL OCH THOM, TACOKRYDDMIX – SANTA MARIA, SALAMISNACKS – GØL, FRUKTDRYCK – MER, SMAKSATT LATTE – NESCAFÉ GOLD, GRILLOLJA – CAJ P, ALKOHOLFRI CIDER – SOMERSBY, SPRÖDA BRÖD – OLDA, RÅSHOTS x 2 – RÅ, VEGANSK CHOKLAD – GREEN STAR, RÅGCHIPS – LINKOSUO, DIPMIX – MÖRSJÖ DELI, SOJASÅS PONZU – KIKKOMAN, CHOKLADBIT – PLOPP, CHOKLADKEX – CADBURY, COLD INFUSE – TWININGS, BÖNBOLLAR – OLW

En lite roligare box denna gången, många grejer som för mig kändes nya och sånt som ska bli spännande att testa! Vi testade godiset på en gång, och Gott & Blandat frukt var riktigt god! Plopp Chokladboll var dock väldigt läskig, älskar annars Plopp! Men jag ser verkligen fram emot att testa Ponzu soyan, Dolmio-pastasåsen, Mörsjö deli-dippen och Chicken tacokryddan. Ska bli smaskigt!

Betyg KKK/KKKKK

Vill du testa en egen Smakbox? Använd rabattkoden j2bwgg och få 10% rabatt på din första Smakbox!