Festivities

Midsommar 2021

En stillsam Midsommar bestämde vi oss för i år. En sovmorgon, men mysig lugn långfrukost och sen tog vi en tur för att njuta av Östergötland och dess vackra vidder. Regnet hängde tungt och vi fick både den ena och andra regnet. Men vi fick också se vackra saker. Vi åkte upp till Bergs, vidare till Ljungsbro och sen vidare via till Strå, Omberg och Borghamn och till sist Hästholmen. Och några vackra bilder lyckades jag knäppa trots allt…

När vi var hemma sen på kvällen skulle vi ta och äta lite midsommarnatt, men vi var inte så hungriga så vi tog bara en lite middag istället. Vi hittatade ett rökeri i Borghamn där vi köpte en Fjällröding och ett par Laxfiléer. Superfina och ett riktigt bra ställe att köpa på om ni har vägarna förbi, ser ut som en lite glasskiosk på vägen ner till Borghamns Hamn. Så några nubbar, färsk potatis en halv röding var och eomsås. Vem behöver något mer? Ja, vaniljglass och jordgubbar till efterrätt så klart! 😉

Du kanske också gillar…