Blog

Bloggutmaning Augusti, 2021: 24 augusti

Orsakullan eller Madeleine har en bloggutmaning varje månad, som jag tänkte hänga på nu i augusti!

Fyra månader till julafton, har du börjat förbereda dig?

Frågor för 24:e augusti

Nej, verkligen inte! Jag är fortfarande kvar i sommaren och vägra inse att hösten är på ingång. Vill fortsätta med värme och solsken, vill inte ha jul!

Jag tyckte det var lite kul att läsa om Jul i Juli, dvs att äta julmat och fira en julafton den 24:e juli. Det lät underbart och det ska jag göra nästa sommar, med julklappsleken och julmat tror jag kan vara riktigt kul mitt i sommaren. Men mer än så är jag inte intresserad av att ha Jul för tidigt, jag hatar att affärerna fylls med juldekorationer redan i september/oktober, det är deprimerande. Julen är fantastisk men jag vill maxa december och inte sprida ut den mer

Du kanske också gillar…