Food

God morgon lördag!

God morgon! 23 oktober och 3 grader plus och solsken, perfekt höst eller vad säger ni? Max var superstressig imorse men vi fick honom att ligga kvar till kvart över sju, så det blev väl kanske inte en regelrätt sovmorgon men lite längre i alla fall. Till frukost dukade vi upp en påläggsbuffé (älskar pålägg) med allt möjligt smaskigt, vi kokade ägg och ”bryggde” kaffe. Eller vad säger man när man har en helautomat-maskin? Man brygger ju inte, man trycker på en knapp och maskinen värmer vattnet, maler bönor och doserar kaffet, trycker vattnet genom kaffet och voilà, kaffe! Så gott!

Max vägrade äta frukost och låg och sov i soffan istället, illla Bullen! ☺️

Idag blir det en massa olika aktiviteter men först ska vi nog städa undan en massa saker som står framme. Jag tänker att det vore bra att laga lite matlådor och Adde ska iväg och jobba med några träd!

Du kanske också gillar…