Festivities

K2s 40-års dag

I år fyller 3 av mitt barndomsgäng 40 år, “gammelgumman” Grevinnan fyllde redan förra året 😉 Berget, K2 och jag fyller under året och det ska givetvis firas på diverse olika sätt nu när pandemin är över! Hur Grevinnan gör får vi se. Men för några lördagar sedan var det i alla fall dags för K2 att fira sin 40-års dag!

Adde och jag skulle rulla norrut mot Uppsala och gå på festen och sen mellanlanda på natten hos mamma och pappa innan hemfärd dagen efter, men det fick bli ändrade planer då Adde vaknade sjuk. Och eftersom jag inte ville missa att fira K2 tog jag mitt pick och pack och åkte norrut själv. Men jag mellanlandade hos föräldrarna på vägen upp till Uppsala, så att jag fick vila lite, det blir strax under 30 mil enkel resa, så vila behövdes eftersom jag blir så sjukt uttråkad av att åka bil, speciellt själv! Trots ljudböcker, poddar osv så blir det tråkigt!

Vädret visade sig från sin bästa sida och resan till Uppsala gick smärtfritt genom Stockholm trots att det var lördageftermiddag. Berget och Grevinnan skulle samåka från Järva Krog och jag trodde kanske att vi skulle “ses” på vägen men jag lyckades åka före dem och kom fram till Uppsala mycket tidigare.

I trädgården var det uppdukat till mingel och födelsedagsbarnet och alla gästerna var glada och redo för fest! Det serverades bubbel och tilltugg och jag träffade många “gamla” vänner/bekanta sen jag bodde i Uppsala och K2s pluggkompisar blev även mina!

Jag körde på alkoholfritt då jag skulle köra hem till mamma och pappa på kvällen.

Det var mycket skratt och gamla minnen och jag fångade bara några få bilder på sånt som var snabba ögonblicksbilder för att inte missa att umgås!

Middag! Väldigt gott!

Solsken och sånt härligt väder!

Kaffe och glass och jordgubbar!

Fler bubblor!

När kvällen började kylas ner så var vi ett tappert gäng kvar, barndomsgänget och K2s storasyster med familj som retade oss och busade med oss när vi var yngre. Kändes som en grupp som känt varandra i alltid. Ostbricka som satt finfint!

Mörkret la sig, trots att det fortfarande var “sommarmörkt” så tände vi några lyktor och mygglampor för att kunna sitta kvar så länge som möjligt!

När natten rundades av, runt midnatt, tackade jag för mig när gänget tyckte det var dags att gå in i huset, lägga barnen och fortsätta kvällen. Grevinnan, Berget och storasyster skulle sova över, så det var bara jag kvar som inte skulle sova kvar. En härlig kväll, och jag skulle åka hem till mamma och pappa. Som tur var var det ganska lugnt i trafiken och när nästan kommit hem till barndomssamhället så hade det börjat ljusna.

En superhärlig kväll! Tack K2 och stort Grattis!

Du kanske också gillar…