Festivities

Eid Al-Adha 2022

Då var det igen dags för Eid Al-Adha och trots en hel del problem att få ihop det så lyckades vi trots allt att få ihop en liten familjesammankomst! Adde jobbade undan en massa trädjobb på förmiddagen och så vi kunde åka upp mot Stockholm under eftermiddagen och fira hos föräldrarna!

Produktbilder för Eckes Trädtjänst 😉
Mot Stockholm, från ett soligt Linköping mote ett molnigt och regnigt “Norrland” 😉
Buuu!

Wilderbeast och M kunde också komma förbi, så det var ju väldigt trevligt. Och med tanke på att mamma skulle åka till Egypten dagen efter kändes det som att det blev en bra dag att träffas alla 7!

Pappa grillade på sin nya gasolgrill som han fick i födelsedagspresent för någon månad sedan.
Som alltid på Eid Al-Adha äts det Fatteh – är en egyptisk maträtt som består av en ris, torkat och brutet pitabröd, spadet från kokt lammkött och serveras tillsammans med tomatsås, vitlök- och vinäger dressing – något som jag aldrig ätit tidigare, men har börjat älska i de senaste två-tre åren.
Till efterrätt blev det en Princesstårta – inte alls dumt! Mums!
Och sen rullade vi hemåt igen strax efter att himlen började mörkna och eftersom det var en söndag ville vi inte komma hem allt för sent. En vacker regnbåge fick vi se innan vi lämnade barndomssamhället.
På E4:an såg vi att det var en “hel” regnbåge =)
På vägen hem kom det regnsstänk i flera omgångare men söderut såg det väldigt mycket soligare ut.

En snabbvisit och snabbfirande med Mamma, Pappa, Wilderbeast och M mitt i en regnig sommardag!