EFIT

EFIT 2022-12-03

EFIT idag, ni hänger väl med?

05.17 Vaken! Vaknade för 30 minuter sedan och kan inte somna om. Lyssnar vidare på Dateline-podd och påminns om att det är EFIT. Ska försöka somna om, behöver mer sömn men kan man inte somna om så kan man inte. Funderar på att gå upp och sätta mig i soffan för att påbörja en ny bok, vill inte tända och väcka Adde. Men det är för skönt i sängen 😉
06.59 Morgonkiss! Max var lite ivrig på att få komma ut, men testade med trädgården först och det verkade fungera. Ute har ljuset precis börjat visa sig…
07.59 Morgonkiss på riktigt! Adde är trött och Max ville ut, så vi tar ett kortvarv i kylan. Många nya ”meddelanden” att läsa av för Maxen.
08.37 Ny bok! Sitter i soffan och läser en ny bok. Fick ett meddelande från mamma om att hon landat i Sverige igen, så jag ringde upp föräldrarna och pratade en stund.
09.23 Har fått sällis i soffan av en sovande Max. Mysigt! Är nog snart dags att väcka Adde, börjar kurra lite i magen och vi har lite att göra idag.
10.36 Frukost! Vi käkar mackor framför Die Hard 2, man måste ju se julfilmer under julen ☺️
11.27 Julkalenderdags! Vi köpte varsin julkalender på EKO, jag köpte en Reese’s och Adde en Toblerone. Sen kom det en överraskning på posten, en Baileys kalender från MatSmart. Gulligt! Och eftersom vi inte åt något igår blev det en extra bit idag! Wohoo!
12.30 Adde och Max är ute på prommis. Jag kollar till Eken och vädret. Väldigt svalt är det.. isigt!
13.42 Kollar av de sista julstjärnorna. Sovrummets stjärna tycker jag väldigt mycket om! Har dock inte hittat någon bra till gästrummet ännu, får leta vidare i gömmorna, för fler finns, hittar bara inte någon tillhörande got eller sladd.
14.47 Kollar på trappen i dagsljus. Vilken skillnad det blev, är den perfekt absolut inte, vi kommer behöva tvätta av den med något rengöringsmedel men den är så mycket finare än här om dagen. Mossan från gamla taket gjorde trappen nästan svart!
15.30 Målar naglarna dåligt! Det blodröda ser nästan svart ut och det kommer massor utanför, är tydligen inte så stadig på hand idag. Men men det går bort med lösningsmedel, så det är ok 😉
16.23 Gör mig i ordning och fixar det sista inför kvällens festligheter. Väljer dessa renörhöngen som kvällens roliga detalj.
17.37 Rolling, rolling, rolling… Raw Hide! På rull på motorvägen.
18.57 Dags för julbord! Vi är hemma hos familjen J och det bjuds in till traditionsenliga Julfesten. Chefen och JJ har lagat massor av god mat och nu blir det till att njuta. Tur att vi inte ätit mer än frukost idag!
19.47 Jomensåatt… Vi mår prima och de små glasen höjs!
20.59 Lite gottis på det här då! JJ är ju en hejare på att laga sötsaker så det finns så mycket gott att äta. Lilla godisråttan i mig älskar det!

21.00 Missade att ta någon bild här. Vi satt helt enkelt och snackade!

22.59 Dags att tacka för oss och rulla hemåt från Norrköping! Adde ska ju upp tidigt imorgon och det är en bit att köra.
23.04 Försöker ta en bild av adventsljusen i Linköpingsrondellen. Blir inte en bra bild alls, det är alldeles för mörkt och skakigt i bilen.
00.20 Hemma! Maxen får lite kvällsmat som han slukar och det är dags för sängen.

Du kanske också gillar…

6 kommentarer

 1. säger:

  Fler morgontidiga ser jag.. Men var ett snäpp värre än dig jag 😄 Funderar på lite julkalender på SVT själv.

  1. Karoleen säger:

   Julkalendern har jag nigbinte sett på 20 år, men det kanske är ett alternativ istället för julfilmer 😉 Usch för att vakna tidigt!

 2. säger:

  Vilken härlig frukostmugg. Visst är det mysigt med julkalendrar. JK o jag delar på en chokladkalender.
  Välkommen in till mig 🙂

  1. Karoleen säger:

   Tack tack, jag gillar den väldigt mycket =) Ha en fin dag!

 3. säger:

  Ännu fler som är morgontidiga!
  Läckra örhängen, hoppas att många noterar dem 🙂

  1. Karoleen säger:

   Tack tack! =)

Kommentarer är stängda.