Blog

Fem en fredag 2023 v1: In med det nya

Oj, missade helt att det var fredag idag… Jag är lite dagblind eftersom jag varit sjuk och ledig i veckan. Men inser nu att ElisaMatildas Fem en fredag finns att besvara med temat In med det nya Gör det lite snabbt innan jag går och lägger mig.

1. Vilken är din närmsta nya plan för året? Att bli frisk! Jag är fortfarande inte hundraprocentig, snörvlar, hostar och är täpppt, men jag smittar inte. Och på dagarna är det mycket bättre. Mest jobbigt på morgonen och kvällen och om jag inte kan somna på nätterna. Då kan det bli hostfest deluxe.

2. Vad är något du vill göra under 2023? Åka på en ordentlig semester till Gotland, Öland, Skåne, Dalarna eller Norrut. Ordentlig Adde/Karro-bilresa med geocaching för att hitta guldkornen!

3. Vilka tre ledord har du för 2023? Hälsa, glädje och färdigställande.

4. Har julen åkt ner än? Oh ja! Det mesta var nere 27/12! Nu är det ”bara” adventsstjärnorna kvar och de ska väl åka ner i helgen.

5. Hur brukar januari kännas för dig? Oftast ganska bra, brukar känna mig rik och lugn. Vet inte om känslan är densamma i år pga många olika anledningar, men ja, oftast en hel ok månad!

Du kanske också gillar…

11 kommentarer

 1. Violen säger:

  Krya på dig så att januari blir en ok månad i år också!

  1. Karoleen säger:

   Tack tack!

 2. en kan ju bara önska god bättring! hosta är jobbigt. julen åkte ut tidigt hos oss också mest beroende på att granen barrade så förfärligt. bättre fortsättning på 2023

  1. Karoleen säger:

   Tack du! Känns som stt det börjar ordna upp sig.

 3. säger:

  Det var bra ledord. När julen ska ut beror lite på när den kommer in tycker jag. De som tar in julen till första advent har ju haft det uppe i en månad nu. Men jag som tar börjar pynta dagarna före jul behåller den nog lite längre. Jag är i behov av ljusen!!

  1. Karoleen säger:

   Förstår och håller med! Jag är inte så förtjust i det röda, så mitt åker ut efter ganska kort tid. Ljusen har jag kvar 😉

 4. säger:

  Att åka till någon av öjarna, Gotland eller Öland vore faktiskt riktigt skoj. Det var många år sedan. Jag behåller faktiskt adventsljusen en vecka till, det enda jag haft uppe till jul, det är ju så mörkt fortfarande. Krya på dig!

  1. Karoleen säger:

   Förstår det, ljusen är mysigast! Jag kör mycket ljus fram tills det känns ljust nog igen! Ha en fin dag!

 5. Rik och lugn, bra beskrivning på januari.

  1. Karoleen säger:

   Visst är det! Många stressar sönder sig och har den fattigaste månaden, men jag känner inte alls av det, vilket är väldigt skönt!

 6. […] Klimakteriehäxan, Teskedsgumman, Paula, Kina, Janerik, Susanne, Debutsky, Ninni, corkystyle, Karoleen, Hanna, Anette, Violen, Ejmis, Tant Augusta, […]

Kommentarer är stängda.