Food

1 maj – en spontanmiddag

1:a maj och vi är lediga! Så skönt! Till kvällen blev det dags för Pistolträning och vi åkte till trädgårdstorp och avlossade 55 skott. några skakades in på rätt ställe 😉 Efter skyttet hade vi bokat in en middag med Hansson på Orhans Krog. Och istället för pizza, som vanligt, blev det från A la Carté-menyn. Bara för att man kan 😉 Man måste ju testa sig fram!

Adde valde en Fish & Chips och jag tog en Blue Cheese och Bacon-burgare. Hansson valde en Carbonara. Sneglade en hel del på en köttbit men blev distraherad av orden Blue Cheese, Bacon och Hamburgare på menyn 😉

Mycket god burgare! Väldigt kladdig men ack så bra! Stort plus för att man fick goda pommes samt en inlagd gurka, det är smaskens till Burgare!

Middagen var mycket väl godkänd, givetvis, vi förväntade oss inget annat från Orhan! Och ytterligare en rolig kväll!

Du kanske också gillar…