Food

Söndagskväll

Helgen är till ända och vi har surrat loss om både det ena och det andra idag. Försökt avsluta ett gäng saker för styrelsen på Pistolföreningen och kiosken på jobbet. En massa administrativt helt enkelt.

Dagen har haft magiskt väder och solen värmer skönt även nu på kvällen så när det var sags för middag vid 19.30, tog vi varsin flaska till grillen. Perfekt i kvällssolen på ljugarbänken idag!

Middagens ribs hade fått gå i sous viden sen på morgonen i lördags, +36 timmar. Sen på grillen för lite yta! Benen ska kunna dras ut väldigt enkelt och köttet ska vara mört. Tror att vi kör ytterligare 12 timmar nästa gång, det var inte Baton Rouge-standard, men på god väg. Vi körde 48 timmar senast och då var det supermört!

Och Bullen njöt i solen som vanligt! Vår alldeles egna Sfinx. Han njuter så av att vara utomhus, och det är så härligt att se att han njuter!