Food

Lindt Mini Pralinés

I samarbete med Lindt och Buzzador fick jag testa en härligt liten chokladask med Mini Pralinés! Det är en väldigt vacker liten ask med små vackra praliner som passar perfekt som något sött! Vackert under locket också!

Titta bara på dessa små juvelerna! 8 olika små godsaker att smaka på! Jag är ju tyvärr nötallergiker så jag kunde tyvärr inte äta alla men de jag testade var väldigt goda. Som vanligt när det gäller Lindt är chokladen utsökt! Lindtkulorna i mjölkchoklad eller vitchoklad är några av mina favoriter!

En perfekt liten ask fylld med kärlek i form av choklad! Supergott! Adde och jag tyckte att dessa var riktigt goda och väl värt att köpa igen! Vi åt dem som efterrätt efter en plockbricka och det var verkligen pricken över i:et med en variation av smått och gott!

#Minipralinerbuzz #choklad #ThankYou #Chokladask #buzzador

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. […] Minipraliner samt Halloumi från Fontana fick jag testa som Buzzador! Ett supervackert litet paket och en fin […]

Kommentarer är stängda.