EFIT

EFIT 2023-06-08

Godmorgon och välkommen till junis första EFIT, där ni får följa min dag genom Ett Foto I Timmen =)

05:53 Idag börjar vi tidigt. Jag tar en dubbleshot och gör mig i ordning för en arbetsdag på kontoret. Det känns som att det var evigheter sedan jag var på kontoret men jag tror egentligen bara det var förra veckan 😉 Alla ledigheter gör mig förvirrad, men väldigt utvilad 😉 Släpper ut Maxen på kissrunda i trädgården och sen pussar jag på en sovande Adde och tar mig till kontoret.
06.44 På kontoret och dricker kaffe! Dags att sätta igång med ett par presentationer som jag ska göra inför några möten och sen tar vi resten av sakerna. Många möten kommande dagar både med uppdragsgivare och internt, så det gäller att göra det som måste göras snabbt och effektivt.
07.23 Pratar med kollegorna och jobbar vidare med dagens analyser och förberedande av PP. Kurvor och siffror i massor.
08.45 Mer PP och siffror…. Värst vad stökigt det ser ut på mitt skrivbor, kanske dags att plocka ihop lite….
09.17 Möte med kund… Mötet körs på engelska och det känns alltid kul att använda modersmålet 😉
10. 47 Avlutade just möte nummer två och går direkt in i ett samtal med nästa person. Så skönt att ha bra hörlurar när man sitter i mycket möten.
11.45 Lunch! Jag glömde matlådan hemma, mupp! Men som tur är har vi många bra lunchställen i närheten. Idag blev det en “grilltallrik” från Brödernas med bulgur och kyckling. Mycket gott! Åt lunch med Cabe och Virvelvind idag, varmt som stryk uppe på taket, men ack så skönt!
12.54 Kaffe! På maten-kaffe, trots värmen så är det trevligt med lite kaffe!
13.25 Fler siffror… Men nu börjar PP bli klar.
14.57 Dags för fika! Lite koffein behövs…
15.59 På City Gross och handlar lite och hämtar paket. Vi behövde bröd, helt slut hemma, så det blev 4 påsar med bröd 😉
17.32 Min nya iPhone 14 Pro! Jag har äntligen beställt en ny mobil och passar på att byta från mitt personalabonnemang nu när jag bytt ”uppdrag”. Tillbaka nu på Halebop, som jag alltid varit nöjd med tidigare. Åh va fin den är! Och kameran ska bli så kul att leka med. Och jag fick med nya poddar, som laddas via solen, nice! Då mina verkligen är slutkörda är det verkligen skönt att få ett par nya.
18.32 EFIT-bilden! Fixar middag och plockar ur diskmaskinen.
19.47 Mat! Varmrökt lax med hollandaisesås. Ingen färskpotatis än dock, potatisgratäng istället då det fanns i kylen som rester. Man tager vad man haver…

Du kanske också gillar…

7 kommentarer

 1. säger:

  Kikar in på din dag. Inser att jag behöver städa mitt skrivbord och rensa bort en massa onödiga papper som blivit kvar.

  1. Karoleen säger:

   Jo, ibland blir det ju.

 2. säger:

  Härligt att se dina bilder, men det var lite för lite hund idag 😉
  Lunchen såg himla smaskig ut

  1. Karoleen säger:

   Hahaha =) Sorry, mer hundar kommer =)

 3. säger:

  Kul med nya leksaker! 😄
  Här brukar jag byta varje 2-3år känns det som och håller mig till Android för typ under 5000kr.

 4. säger:

  Lenovo och Jabra. Har alla kontor det? 🙂 Eller är det Regionen?

  1. Karoleen säger:

   Ja, vi på specialfunktioner har dessa, men handläggarna har andra varianter men via Lenovo. Inte regionen =)

Kommentarer är stängda.