Food, The Crazy Three

Torsdagsklubben: Hörnan

Torsdag, solsken och värmen… det betyder sen gammalt AW! Iofs trodde jag inte att det skulle bli av när jag vaknade imorse med en grönjävlig migrän men framåt eftermiddagen la sig illamåendet och synrubbningarna och jag var fit for fight. Vi rullade in mot stan och mötte upp med den tredje musketören för att inta ett bord på Hörnans uteservering.

Det beställdes in dryck medan solen gassade ner. Som tur hittade vi en plats halvt i suggan och det fläktade åh så lätt.

Till första rundan tog vi en plockbricka att dela på. Pommes, kycklingvingar, Chili Cheese, Mozzarellasticks och lökringar samt smältost och aioli. Mums!

Efter godsakerna i korgen så blev det en runda till och mer snack och skratt!

Vi beställde varsin burgare, jag tog en Hot Smoke med sötpotatispommes. Nomnomnom!

Adde och Hansson tog varsin Chip and Ray med bacon deluxe fries.

Burgarna var riktigt bra, som alltid. Min Hot Smoke med habaneromajo och cheddarost, picklad chili, tomat, och bbqsås, var riktigt stark. Imponerande! Den picklade chilin var ett förvånande osvenskt tillägg!

Killarna var dock grymt missnöjda med sina Bacon deluxe fries. De var torra, dvs alldeles för lite smältost eller sås och baconet var stora bitar, vilket gjorde det svårätet. Riktigt trist när man lägger till 45 kr och känner att det är tur att vi hade lite smältost och aioli från förrätten för att göra det mindre torrt. Tråkigt på en annars riktigt bra middag!

När solen gått bakom grannhuset drogs markusen undan och den vackra blå himlen kunde ses. Äntligen en sån där sommarkväll som börjar sommarsäsongen! Skratt, vänskap och god mat, vi behöver inte så mycket mer faktiskt ! ❤️

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. […] “vilo-jobbat” hela förmiddagen. Det kändes skönt att det gav med sig och vi tog en AW i solen på kvällen. Vaknade med migrän idag också men tabletterna har tagit och det är bara […]

Kommentarer är stängda.