Photography

Ögonblick med Önskefoto

I samarbete med Önskefoto och Smartson”

Smartsontestare

Hör om veckan fick jag testa att göra en fotobok från Önskefoto. Jag deltar som testpilot via Smartson och har köpt produkten till ett reducerat pris, dock kan jag erkänna att detta är mitt go-to ställe att göra Fotoböcker eller Fotokalendrar (som jag gör varje jul som julklapp till mina föräldrar). Denna gång gjorde jag en fotobok med Ögonblick och fyllde boken med ögonblick som vi som familj älskat!

Utsidan av boken fick ingen titel denna gången utan jag la bara in denna fantastiska bild från Dubai. Tagen på balkongen hos föräldrarna som bodde på Palm Jumejra och hade utsikt över Burj Al-Arab (segelhotellet), Wadi och downtown Dubai med bl.a. Burj Khalifa – världens högsta torn (dåvarande).

Storlek XL i liggande format! Superbra kvalitet och fotografierna blir väldigt vackra!

Andra ögonblick jag lagt in är promenader vid Roxen eller Bergs Slussar med mina fina pojkar!

Eller ett besök på Brahe Hus när vi tog drönaren på en tur och en tidig morgon på väg till jobbet… Har blandat både mobilbilder samt bilder tagna med min Canon G7x – som varit med sen jag fyllde 35 och jag älskar den!

Jag rekommenderar Önskefoto varmt! Superfina böcker och fotokalendrar! Passa på att testa att göra en egen bok? Använd kod: GUNLDKORN50 för 50% rabatt på fotoböcker i L och XL, tom 30/6 på Önskefoto.

Du kanske också gillar…