Allmänt

Semesternedräkning…

Nedräkning nu… bara 2 ½ dag kvar tills semester och jag kan inte säga att det kan komma tidigt nog. Jag är trött, det har varit ett “långt år” sen förra semestern och det känns som att det behöver vilas. Vi har inte många planer än, eller vi har inte spikat planerna, men vi har planer men vi får se om de går i lås eller om det ändras. Beror på väder, andra människor och bara livet. Vi får helt enkelt se, viljan att göra saker gör ju inte alltid att det blir av tyvärr… Dagens mood just nu, Max piper och gnäller pga löptik, men ibland kan man få honom lite lugn genom att sitta i soffan och jobba, då sover han bäst nära nära… En kopp kaffe toppad med pucko för att få till en Mocca (och tömma skafferi/kylen) och ett gäng backofficeuppgifter som ska justeras och fixas med, det är dagens planering. #kämpaförfan

Du kanske också gillar…