Food

Creek Street… Meh…

Det blev en AW ikväll… Eller egentligen inte… Eller ja, jag vet inte… Vi träffade i alla falla Hansson och åt lite mat. Vi hade tänk äta pizza på taket på jobbet, men vissa av oss är lite fisförnäma 😉 och vill inte äta pizza två gånger samma vecka (vi ska äta pizza på lördag när vi firar in semestern). Så då tänkte vi att vi tar något annat, och eftersom vi tydligen inte kan kommunicera med varandra så blev det lite missförstånd och så kan det vara så att någon glömde nyckeln till kontoret så taket var inte ett alternativ. Och eftersom det var varmt/soligt ute, så tog vi heller inte med oss Maxen och hade därmed lite mer “frihet” i vad vi skulle välja att äta. Men vissa andra hade ställt in sig på att vi skulle äta på taket och därför blev det SVÅRT ATT SLÄPPA DET… Hahaha… det är inte lätt att vara kille ibland! Adde var sugen på en god burgare och därmed blev det ett besök på Creek Street på Ågatan.

När vi väl fick sätta oss och fick menyn hade det säkert gått 10 minuter sen vi klev in… i en ganska tom restaurang med kanske 5 andra sällskap. Men det verkar som att det var en enda servitrisen så hon hade nog att göra. Men det kanske inte var den bästa starten.

Vi valde väldigt olika maträtter, Hansson tog en Fish & Chips, Adde ville ha Baby back ribs som var slut och valde istället en Bacon Cheese burger och jag tog Fajitas. Random som fan 😉 Jag var väldigt sugen på nachos men de hade inga nachos till huvudrätt bara förrätt och jag ville inte ha pulled pork på hellre färs, så det blev inte en sån.

Mina fajitas såg väldigt fina ut med mycket sallad och tillbehör. Men tyvärr var köttet, ryggbiffen, ganska torr och seg, samt att den innehöll en hel del fett. Tre ganska stora nej i min bok! Men helt ok, men jag skulle nog ha valt kyckling istället.

Fin eller hur? Sen var jag ganska förvirrad, för fajitas ska Sizzla när de tar ut köttet, men det gjorde inte denna. Den var knappt varm, i alla fall inte köttet. Fatet och paprikan var varm men inte köttet. Trist!

Addes burgare var ok, inget speciellt men pommesen var trevliga och dippvänliga dvs skålformade. Det är ju alltid trevligt!

Middagen var tyvärr meh… inte mer eller mindre…. väldigt trist! Så vi kommer nog aldrig gå tillbaka till Creek Street i alla fall. Rekommenderas inte alls. Trist när man ändå väljer ett nytt ställe, och sen blir man besviken. Buu! Hade varit bättre på Taket 😉

Du kanske också gillar…