After work

AW på Aioli

Efter jobbet idag tog jag bilen in mot stan för att träffa några kollegor för en AW! Efter en lång arbetsdag med utbildningar och möten så kändes det väldigt skönt att få ha det lite trevligt ihop!

Vi sågs på Smaksak för en drink, och gänget var samlat när jag kom – så de hade försprång!

Eftersom jag hade bilen beställde jag in en Iste som glänste så fint i solen!

Efter en stund så var det dags att gå vidare till bordet vi bokat.

På Aioli! Ett tapasställe som Adde och jag besökte ofta innan pandemin. De har haft stängt i flera omgångar, så nu var det länge sedan vi var här!

Trots ingen alkohol kan man ju nästan alltid hitta virgin cocktails, som denna On a Summer Evening med smaker av jordgubb, citron och Sprite. Perfekt drink, måste testa att efterlikna den hemma! Så fräsch!

Som min första tapas valde jag en Spicy Tuna -Vårlök- och srirachamayo-marinerad tonfisk toppad med ett krispigt gyozablad och tångcaviar.

Så mumsigt! Skulle kunnat ha varit mer spicy och riktiga gyozablad, men annars riktigt god!

Min andra tapas var en Menos Paella Del Mar – Saffransris i en tomatsås smaksatt med vitlök och vitt vin, med ärtor och soltorkade tomater serveras med blåmusslor och bläckfisk

Supervacker! Men tyvärr väldigt smaklös och tung på tomaten. Saffranet kom inte alls fram och bläckfisken var bitig.

Och tredje tapasen blev Fajita Chica de Pollo – vetetortillabröd med strimlad kycklingfilé i tomatsås, sallad och guacamole.

Kvällens höjdpunkt i matväg, väldigt krämig och god! Denna hade jag kunnat äta fler av. Många fler 😉

Sen satt vi kvar länge och pratade om allt möjligt! Och många skratt blev det, och många minnen att återuppliva. Vi saknade några kollegor, men kanske de kan vara med nästa gång. Tack för en härlig kväll! ❤️

Strax efter 21 gjorde PP, Jojo och jag oskyldiga och rullade hemåt genom natten. Jag blev mött hemma vid dörren av två trötta killar, och inte en tillstymmelse till Norrsken trots att det skymtats både i Kisa och Norrköping.

Du kanske också gillar…