EFIT

EFIT 2023.09.24

God morgon! EFIT idag, septembers sista och förhoppningsvis en kul dag att följa. Hoppas på lite härligt väder, en perfekt höstdag helt enkelt. Häng med vet ja!

05.03 God morgon! Vaknade med ont i ryggen då jag sovit på mage. Varför? Ja det kan man undra när jag alltid sover på rygg och får ont i ryggen när jag sover i någon som helst annan ställning. När jag varit på toa i mörkret och klurat lite på vad dagens första EFIT blir, fick det bli en skärmavbild, för det finns inte en strimma ljus i sovrummet… Riktigt mörkt ute på mornarna nu, det är mitt absolut tydligaste tecken att det är höst!
06.12 Kissar av Maxen i trädgården! Passar på att plocka av årets sista paprikor. 7 grader ute, så de växer nog inte så mycket mer. Vackert!
07.57 Smörgåsar! Fixar vår frukost och det blir mycket gurka idag 😉 Gott bondbröd och två olika pålägg. Nice!
08.21 Tvättar sängkläder! Adde ska iväg till skjutbanan och jag kör rensning deluxe under tiden.
09.37 I köket! Kollar över kylen och ser vad som behöver användas snart. Planerar matlådor för veckan och passar på att fylla på och rengöra ingredienser och burkar. Skivar en gigantisk bunt med vårlök som jag tagit upp från trädgården. Perfekt att frysa in och bara ta ut och ha ner i maten eller toppa direkt från frysen.
10.47 Mums! Kokar tagliatelle och tillsätter min hemgjorda tomatsås och gör matlådor. Korvslantat och oliver får bli lite extra protein. Blir fem stora matlådor och jag hittar ett paket kokt ris i frysen som jag tar fram och tinar för att göra ytterligare två matlådor med en Biffstroganoff som jag har som rester i kylen. Fortsätter att rusa runt i köket och gör hundra saker.
11.38 Ny väska! Packar om jobbväskan inför imorgon. Förra veckan var jag sjuk tis-fre så det känns som jättelänge sedan jag jobbade. Men det är dags att byta väska känner jag. Älskar denna väska, kanske inte ”handväskesnygg” men jag tycker om den!
12.49 Gosehund! Han är bedårande vår lilla bebis!
13.51 Nya naglar! Klippte ner mins långa naglar ganska mycket då jag brutit av två under veckan. Inget kul men måste göras. Nytt lack fick det också bli. Svart, som min själ 😉
14.47 EFiT-bilden! Fyllde diskmaskinen med en massa disk från dagens fixande. Sen städning av resten av köket och sen huset.
15.27 Kaffe! Tar en kopp Melittta BellaCrema Intenso (som jag testar i samarbete med Buzzador). Gott men lite bittert.
16.12 Linsskyddet! Inser att linsskyddet på telefonen har valt att släppa och vill inte längre hänga med mig. Gulligt!
17.58 Rull rull! Hansson rullade ut för att hänga med Maxen ikväll medan Adde och jag åker till Norrköping.
18.30 Mat! Efter mycket om och men, samt sjukt lång väntan fick vi äntligen våra burgare. Ett snabbstop blev ett väldigt långsamt stop på BK. En Crispy Chicken.
19.32 Norpan! Framme och hade en jäkla tur med parkeringen. 50 m från De Geer Konsert & Kongress. Och gratis, nice!
20.10 The Rock Orchestra! Häftigt och annorlunda. Är så glad att jag köpte biljetterna lite impromptu i våras.
21.47 Fortfarande igång! Vi rockar loss till många häftiga omgjorda låtar. Favoriterna hittills är Rage Against the Machine och Metallica! 🤘🏻
22.27 Rullar hemåt! Lyssnar genom mina filmade klipp och orginallåtarna. Foo Fighters The Pretender var den enda jag inte kunde komma på. Dock kom jag på att det var Foo Fighters.
23.56 Vinkar av Hansson! Som vanligt är han snällast och tar Maxen. Max älskar honom, så det är så skönt att Hansson vill komma förbi.
00.23 God natt! Dags att hoppa i säng, Max väntar ivrigt på sin DS och sen ska jag sova. Klockan ringer 0530 imorgon. Huu!

Du kanske också gillar…

10 kommentarer

  1. God morgon. Det börjar ljusna nu, så kanske det kommer någon bild snart

    1. Karoleen säger:

      Jo då, flera bilder sen dess 😊

  2. säger:

    Kroppen alltså. Varför vända sig när den vet hur man vill ligga.
    Hoppas ryggvärken inte blir långvarig.

    1. Karoleen säger:

      Mmm… det är märkligt. Men ryggvärken försvann snabbt när jag började röra på mig som tur var!

  3. säger:

    Den där leverpastejsmackan såg onekligen väldigt mumsig ut.
    Kul att du fått så mycket vårlök! Det kanske jag skulle prova att odla? Bra grej att ha i frysen.

    1. Karoleen säger:

      Superenkelt att odla, rekommenderas! Sen kan man ställa dem i vatten (roten) på diskbänken och de fortsätter växa för ”alltid”. Supersmidigt!

  4. säger:

    Vad konstigt, kom inte min kommentar med? Jag skrev hos dig ganska tidigt på söndagen.
    Blev hungrig då, när jag såg dina leverpastejmackor. Nu blir jag nyfiken på den där konserten, ska googla lite och kolla vad det var.

    1. Karoleen säger:

      En väldigt udda och kul konsert! Gillar man rock så är det en annorlunda upplevelse!

  5. säger:

    Hej!
    Inne och kikar på din dag. Vackra bilder som vanligt! Vilken stjärnhimmel du lyckades fånga. Aldrig tänkt på att frysa in salladslöken! Duktig du är på att göra matlådor!
    Och söta vovven!
    // Kram

    1. Karoleen säger:

      Tack snälla! Mest att jag gillar min egen mat bäst 😉 och blir ofta besviken när man äger ute 😊 Ha en fin vecka!

Kommentarer är stängda.