EFIT

EFIT 2023-10-05

God morgon och välkomna till oktobers första EFIT, då ni får följa med i min dag med ett foto i  timmen!

04.33 Klockan ringer! Addes larm går och regnet står som spön i backen. Vi vaknar till, jag tänker försöka sova en skvätt till, om det går…
05.47 Regn och rusk! Adde och Max är ute och går och jag fixar frukost för Adde för att ta med och kaffe till mig.
06.02 Dags att börja jobba! Kaffe, datorn och poddar, mer behövs inte så här dags…
07.38 Terminalisarna på! Svårt att rengöra glasögonen tycker jag men de behöver vara på…
08.58 Förbereder för möte… Bara ett möte dagen till ära., helt galet för att vara jag, men ack så skönt!
09.51 Dagens andra kopp. Brukar ju inte ta två koppar, var inte riktigt meningen men tryckte fel när jag skulle ta fram varmvatten… men inte mig emot 😉
10.45 Rast! Tar en liten rast utomhus, behöver lite frisk luft och Maxen bangar aldrig!
11.57 Prommisdags! Lunchpromenaden är viktigt och skönt!
12.45 Jobbar och lyssnar! Ett superintressant sommarprat av Hana Al-Khamri, vilket liv hon levt! Hon förklarar något som jag försökt förmedla, likheterna mellan Islam och Sverige, det är ”bara” tidskillnaden som är olika… Vi i Sverige har gått vidare och blivit moderna, men Islam är ca 100 år bakom oss…
13.57 Mer kaffe och platsbyte. Max är trött och vill sova, indikerar att jag ska ”vakta” så soffan är det, det är där han vill att jag ska vakta. Knashund, men inte mig emot…
14.27 EFIT-bilden! Ställer ner i diskmaskinen och hämtar mer vatten.
15.50 In mot stan! Avslutat arbetsdagen och har ärenden att fixa. Vädret är magiskt efter tre dagar hällregn…
16.58 Hämtar paket! Ett Traderafynd, wohoo…
17.32 Försöker avsluta denna boken… lite långsam och fastar inte helt.
18.57 Öppnar taketet! Så gullig liten lapp, tack Kerstin 🥰
19.55 Kvällsprommis med killarna! Adde har haft kvällsutbildning och jag är lite trött, men vi försöker ändå ta en promenad tillsammans efter jobbet/på kvällen. Märks att det är mycket mörkare på kvällarna nu.
20.37 Snabbmiddag! Sen middag och bara lite enklare med en snabb pizza, kanske inte det nyttigaste men vi är trötta och hungriga. Kom på att jag glömt äta frukost och bara en macka till lunch… så det har helt enkelt varit en sån dag.
21.34 Svalt! Det är stjärnklart och kyligt ute… hösten är här.. inne är det också ganska kallt, ksnske dags att slå på värmen 😅

Du kanske också gillar…

5 kommentarer

 1. säger:

  Sova en skvätt i regnet.. 😄
  Hiskeligt tidigt väckaren ringde.

  1. Karoleen säger:

   Tycker du jag har syftningsfel i min text 😉 Kanske kan vara så =) Jo du, väldigt tidigt… speciellt när karlfan inte går upp utan snoozar… 😉 Snoozare borde strypas!

 2. säger:

  Hej hej!
  Regn och rusk! Här fick vi skrapa bilrutorna i morse.
  Det där märket har jag på min padda.
  // Kram Anna

  1. Karoleen säger:

   Uj, så pass. Skrapa rutorna känns sååå långt bort i min tanke, men inser att det nog kommer snart här också. Fuktigt och 2 plusgrader inatt. Jaha, gör Jabra paddor? Det visste jag inte! Ha en fin dag!

 3. säger:

  Ja nu börjar det bli riktigt mörkt på kvällarna. Kul att få titta in på din dag.

Kommentarer är stängda.