X-mas

Dan före dan 2023

Dan före dan och vi börjar dagen med en promenad i halkan… Jävlar va halt det var överallt! Men vi tar oss hem ordentligt och Adde gör amerikanska pankakor till frukost. Varför inte liksom 🙂 Jag tycker det är så gott med bacon till, så att det blir sött och salt tillsammans. Nomnom! Vi orkade inte äta upp alla pannkakorna, men det blev en vacker trave 🙂

Resten av förmiddagen så tog vi det lite lugnt kollade trafikrapporten och E4an mellan Linköping och Stockholm var förrädisk och det låg bilar och långtradare överallt i dikena. Så vi beslutade oss för att inte åka norrut direkt, utan avvaktade kvällen eller så tidigt på Julaftonsmorgonen. Vi åkte in till stan en snabbis för att göra det sista Julklappsärenden (som vi skulle ha gjort på vägen upp till Stockholm) och åkte genom det vackra snöiga landskapet… Älskar denna vägen…

Vägen till Stora och Lilla Aska.

Ett riktigt Winter Wonderland.

Massor med snö trots idoghet snöskottning och skrapning av rutor och borstning av bilen…

Väglaget var lite iffy på sina ställen, inne i stan hade de inte plogat på vissa ställen ännu.

Vi gjorde våra ärenden, med bl.a. ett snabbstopp på Systemet och så tog vi en promenad med Bullen i solskenet/solnedgången. Vi passade även på att hämta Julklappen på kontoret.

Hemma igen så slog vi in alla julklappar, lyssnade på Michael Bubblés Julskiva och packade ner allt vi behövde ta med oss norrut. Sen hamnade vi i soffan till kvällen och Adde spelade TV-spel och jag läste och lekte med telefonen. Detta är min vanligaste vy, en Bulle som vill ha uppmärksamhet och så söt som han är, kan man ju knappt låta bli att ge honom det 🙂

Det var dan före dan det…. Snart gott folk är det Julafton!