EFIT

EFIT 2024.01.20

God morgon och välkommen till dagens EFIT! Häng med mig idag ❤️

06.47 Morgon! Lite sovmorgon idag, har sovit oroligt inatt, drömt mycket och vaknat ofta. Beskriver det ibland som att jag är vaken med ögonen stängda, hjärnan går i 100 och jag vilar inget. Men men det känns ok ändå! Börjar dagen med lite spel på mobilen som vanligt…
07.47 Läser lite! Jag vet att Mats Strandberg oftast skriver böcker för yngre (tonåringar) men Engelsforstrilogin tycker jag var grym! Denna är ju numera en serie också, så jag måste ju lösa denna innan jag går se den.
08.59 Ute med Maxen! -11 men det är bit-igt, urk! Burr!
09.51 Så fotogenisk men hatar att bli fotad! Bullen vill lägga sig i sängen… kanske måste vi det 🤣
10.37 EFIT-bilden! Köket är ett bombnedslag, jag orkade inte plocka undan efter middagen igår, så innan vi kan göra frukost blir det till att städa lite. Plockar ur diskmaskinen och plockar i den igen. Den blir full och sätts igång samtidigt som jag fixar med frukosten/brunchen.
11.12 Frukost! Blev en GC-variant, mycket smaskigt!
12.31 Poirot! Vi äter frukost och kollar på Murder on the Orient Express!
13.23 Soffpotatisen! Vissa dom bäddar ner sig i soffan medan andra städar, det är ju sen gammalt 😉
14.48 Vätskepaus! Inser att jag behöver måla om naglarna när jag ser denna bild, men det gör jag efter en stund vid datorn… kanske… 🤔
15.47 Vattnar! Älskar mina orkidéer, just nu blommar 6 av 8 av dem och de är många som är inne på sin 2 eller tredje blomning på ett år. De lår verkligen bra i köksfönstret.
16.47 Endast Rudolf kvar! Städar lite i badrummet och där står den enda julprydnaden kvar. Har svårt att plocka bort sötnosen innan han är tom. Att det är pepparkaksdoft gör mig inte mindre glad 😉
17.37 Tvättar! Varför har man alltid ett tvättberg?
18.57 Middag! Nacho-tallrik är bland det godaste i matväg och idag blev den riktigt krämig och god!

8 thoughts on “EFIT 2024.01.20

  1. Nämnde mina kablar vid tvn men ni är ett snäpp värre 😄

    Småljummet ute här idag ja, och nu faller tempen lite igen men är väl bara under natten det innan det blir bättre.

    1. Ja usch ja, våra sladdar är hemska. Och vi gör inget åt det eftersom rummet ska renoveras, eller är mitt i en renovering… men det är hemskt! Usch 😉

  2. Klart Maxen må få kose seg i senga. Det er så trivelig med selskap av dyr. Jeg har både hunder og katter. Takk for at jeg fikk følge med på din dag.

Comments are closed.