Media

En ny fotobok från Önskefoto

Fotoboken är ett samarbete med Önskefoto och Smartson.

Jag har gjort ytterligare en fotobok hos Önskefoto för att minnas vår resa till Egypten! Har ju så många biler och i en fotobok så kan man i alla fall titta på ett par av dem lite lättare 🙂

Bilder från Ein Soukna, Old Cairo och besök med familj och släktingar fyller mina 24 sidor i en XL-bok. Jag tycker det är den perfekta storleken och har gjort fler i samma storlek och format. Och Önskefoto, har sagt det många gånger förut, är den enklaste, bästa och roligaste appen att jobba med. Det går att välja autofuktion som skapar en fotobok åt dig om du inte själv vill välja var bilderna ska vara. Riktigt coolt! Och kvaliteten på boken och pappret i boken är superbra och då väljer jag inte att ta någon lyxigare variant.

Jag deltar som testpilot via Smartson och har köpt produkten till ett reducerat pris. Och jag har ett erbjudande till mina följare ange koden SMARTBOK2023​ och få 50% rabatt på fotoböcker i L och XL. Erbjudandet gäller t.o.m 29 februari.

Du kanske också gillar…