Tännäs 2024

Tännas 2024 dag 6 – Fredag

Fredag och solen var tillbaka efter kvällens snöfall. Ni ser mängden av snön på altanen… det var verkligen inga mängder 😉 De dåliga vädret som skulle rulla in verkar ha passerat oss eller försvunnit helt.

Det var en riktigt vacker morgon!

Och snart är ju veckan över för denna gången, så det gäller att njuta!

Vi arbetar vår sista dag på plats och så passar vi på fika när tillfället erbjuds… Varmt och mysigt i solen och här ser ni Talljäveln 😉

Jag jobbade halvdag och tog det lite lugnt på eftermiddagen… Tittade ut genom fönstret när jag låg och läste i sängen. Mysigt och mycket furu….. 😉

Vi bestämmer under dagen att vi åker hem redan på lördagen så att vi får en extra dag hemma istället för att åka hem på söndagen. Inte på något sätt för att vi vantrivdes men för att vi kände att vi inte skulle göra så mycket på lördagen och att det är väldigt skönt att ha en hel dag hemma innan nästa vecka och efter en lång resdag. Så vi påbörjar planeringen för städning och att vi ska försöka tänka smart för att vara mest effektiva. Sen är det lite intressant att veta hur lång tid själva städningen tar för framtiden.

För att avsluta veckan på det bästa sättet tar vi en gemensam promenad ute i byn och njuter av den vackra kvällen. Det har varit en ritkigt mysig vecka och jag är otroligt glad att vi tog beslutet att åka frågeteckna till trots. Vi vet så mycket mer nu och detta är absolut inte sista gången vi kommer hit, vi längtar redan till nästa gång, kanske redan i höst =) Om vi blir inbjudna så klart 😉

En vacker kväll och en vacker promenad blev det!

När vi vände så knäppte jag denna bilden, det kändes som ett fint avslut!

En mycket gladare och mysig bullen, som han har trivts i veckan! <3 Det har gått bra med honom och han är ju ganska trygg i sig själv, så han finner sig snabbt i nya situationer.

Hemma igen så lagade jag middag. Försökte använda slut på det vi hade kvar i kylskåpet. Pastan blev mycket god!

Resten av veden skulle också eldas upp – så synd 😉 Vi hade en riktigt mysig kväll och såg för första gången på Masked Singer…. Men mest njöt vi bara av att brasan knastrade, vi hade andats fjällluft i en vecka och allt hade faktiskt gått riktigt bra denna veckan!