Adde, Food

Årets första golfrunda

Idag har det hänt grejer. Vi packar för fullt inför fjällen. Tvättar och skriver listor, organiserar och funderar och försöker vara så effektiva som möjligt. Det är ju en hel del som ska med och vinterkläder är ju ganska otympliga. Men men…

Sen är det ju mycket grejer som vi vill fixa med inför resan t.ex. rippa den senaste Bruce Springsteen skivan eftersom den inte finns på Spotify ännu. Ladda musik på iPhone:arna och se till att fixa gpx-filer för geocachingen. Utöver det så är det många smådetaljer att fixa med, vi har fått ihop 6 st olika listor… 🙂

Men vi har betat av saker hela dagen, samt promenerat, samt SKYPE:konfererat men det roligaste är nog att Adde har varit ute och spela sin första golfrunda för året :-).

räkor

Till middag idag tänkte vi att vi skulle äta lite smaskens: räkor, hemmagjorda vitlöksbröd och en chiliaioli. Riktigt smaskigt och åh så lätt!

vitlöksbröd

Det är många minuter över midnatt och eftersom vi har en riktigt lång dag imorgon också med en ordentlig storhandling, Systemetbesök, träning och så det sista av packningen inför resan så borde vi sova för länge sedan.

Hoppas att vi kan sova lite längre imorgon bitti så att vi är lagom utvilade, men känner jag mig själv rätt så är vi uppe innan 6 som vanligt…

Godnatt!

Du kanske också gillar…