Food

Torsdagsklubben: AW på Yogi

Torsdagsklubben besökte Yogi i torsdags på AW. Värmande, kryddig och stärkande mat efter storm och ett dygn med snöfall. Vi kom in strax innan 19.00, så det var inte många minuter kvar på AW-tiden. Men killarna hann beställa in varsin öl och så tog vi en gemensam tapastallrik som förrätt. Jag tog min favorit, mangolassi. Jag skulle kunna leva på det, så himla gott och läskande!

Vi brukar alltid ta tre förrätter och dela på men det känns alltid som att vi tar lite för mycket mat. Så denna gången blev det en tapastallrik (som finns på AW-menyn) och på den serverades en blandning av olika pakoras på halloumi, blandade grönsaker, kyckling och lammfärskebab och tre olika chutneys. Mycket gott – som vanligt! Och vi kör ju nästan alltid family style och delade alla delarna i tre så att alla fick smaka. Det är helt klart det bästa sättet att äta 😉

Älskar ju deras tamarindchutney och mangochutney. Perfekta såser och jag skulle vilja ha dessa på flaska hemma. Måste hitta bra recept på dessa.

Till huvudrätt tog vi vanliga Khana Khazana (en thali) med lite olika rätter och en Vindaloo med kyckling (starkt) och en Palak Paneer(vegetariskt).

Favoritkombon, perfekt med starkt, smakrikt och både grill och mer tandori och så självklart ett gäng naan att äta maten med! Nomnomnom!

Palak Paneer är ju indisk färskost som tillagas i en spenatsås. Mild och smakrik och perfekt komplement till den starka Vindaloon.

Mjuka och vitlökiga! Bästa typen av naan.

Vi åt gott och pratade genom alla världsliga problemen… Som vanligt när Torsdagsklubben samlas löstes allt genom våld och mord 😉🤣 Haha! En trevlig kväll, med trevligaste sällskapet som bollplank och Linköpings godaste mat! ❤️

Du kanske också gillar…