Siro

När nån man älskar fyller 50 år

Ikväll var det dags att fira hon som har så stort hjärta och som vi alla älskar! Det var 10 år sedan sist och efterlängtat. Mamma och pappa var också bjudna, så vi rullade norröver mot Stockholm och Sundbyberg. Halvmulet men ändå med några solglimtar när vi korsade Essingebroarna.

Festen hölls på Cava Baren i Sundbyberg och vi slöt upp med ett gäng glada och härliga människor att fira. Många av dem har jag “känt” i många många år, och de var med när vi firade 30-års, 35-års och 40-års födelsedagen. Herregud! Födelsedagsbarnet har ju bytt mina blöjor en gång i tiden så vi har ju känt varandra hela livet, i alla fall nästan hela mitt 😉

Baren är en charmig blandning av mosaik, mörkt trä, stora varma färger och en mysig atmosfär.

Fördrink!

Mer av baren! Ser tomt ut, men alla satt längre in i lokalen och det skrattades och pratades i mun på varandra.

Skål för födelsedagsbarnet! <3

Det bjöds på plock! Massor med godsaker! Och jag minglade med massor av olika personer, mänga härliga bekanta som jag inte sett på många år. Men så roligt och härligt att ses igen!

Det blir inga bilder på personerna eller så, utan mest bara lite bilder på vår underbara kväll i en bar i Sundbyberg där vi firade den storhjärtade 50-åringen!

Och så blev det dags för tårta och tal <3 Mys! Gästerna kom från världens alla hörn för att fira, de flesta som i alla fall bor i Sverige! Men en gäst kom från Dublin för att fira, hon är så mysig och det var så fint att se henne igen =)

Och när mörkret började falla runt om oss var det dags att tacka för oss. Lite tidigare kanske än vad vi gjort om inte föräldrarna var med, men det hade varit en mycket trevlig kväll <3 Tack för en fin kväll! <3