Buzzador

Önskefoto & Buzzador

 I samarbete med @onskefoto och @buzzador.

Testare för Buzzador.

Som ni vet älskar jag fotoböcker, jag gör en för de flesta resor vi gör och även bara för att dokumentera livet eller renoveringar på olika sett. Så när jag får vara Buzzare hos Buzzador tackar jag aldrig nej! Speciellt inte när det är favoriten Önskefoto som skapar fotoboken. Bäst kvalitet och enklast app – och helst enkelt mitt solklara val för alla mina fotoprodukter!

Och denna gången var det veckan i Tännäs som dokumenterades. Älskar att använda mina miljoners fotografier till något dom kan njutas av, för både oss och våra vänner.

Erbjudande: 50% på fotobok L & XL + 30% på övriga produkter. Rabattkod: BUZZBOK50

#fotobokbuzz2024 #fotobok #fotoalbum #Digitalvårstädning #önskefoto #buzzador

Du kanske också gillar…