EFIT

EFIT 2024-06-18

God morgon och välkommen till junis andra EFIT. Häng med vetja! 😉

04.27 Huuu… Uppe och går på toa, tar migräntabletter och lyfter upp en halvsovande vovve. Och nu ligger han och storsnarkar och jag hoppas somna om, men Adde ska upp strax och åka till jobbet så det blir nog inte så mycket sömn till…
05.55 Rädisor! Lyckades somna om och vaknar av mig själv medan Adde och Max är ute på morgonpromenad. Fixar frukostmackor och kaffe till Adde.
06.42 Hard work work! Dags att starta dagen…
07.43 Kaffe! Intag av frulle och kaffe framför datorn.
08.45 Mer kaffe! Fortsätter dagen…
09.46 Stör Maxen lite! Han är lagom road att bli väckt 😉
10.15 Hårig burk! Blir galen på allt fällande, Max är överallt… och man får städa HELA TIDEN!
11.58 Promenad! Tar ett varv med Maxen i solskenet. Så himla lummigt nu ❤️
12.15 Dumplings! Tar lunch framför datorn, så gott med frysta dumplings som man kokar i 3 minuter, och gör en snabbdipp med sweet chili sås, soja och sesamolja. Och sen droppar jag över Srirachamajo. Enkelt och gott!
13.37 Bär tungt! Låter bullen ligga lite i solen medan jag bär in paketen i garaget som precis levererats. Titta på min fina pion, har bara EN blomma på hela busken, lite lite kanske 😉
14.09 Meddelade från Hansson! En påminnelse om EFIT-bilder och han skickar en väldigt härlig bild till mig… Han lyxar till det på semestern.
15.27 Finaste sällskapet! Bommar igen för dagen och tar och vilar lite med Maxen en stund.
16.12 EFIT-bilden! Städar av lite och ställer ner i diskmaskinen.
17.10 Fixar frukostmackor för imorgon! Adde är strax hemma och vi ska ta ett varv i det vackra vädret med Bullen innan mat och kväll.
18.34 Mysigt! Ett varv i kvällssolen…
19.37 Middag! En snabbpasta eftersom jag inte riktigt orkade något mer avancerat idag.

Det får nog bli kvällens sista bild, det kommer nog inte göras så många fler knop idag. Vi landar nog i soffan med något spännande på TV’n. Dokumentären om Terrakottaarmén verkar intressant 😌 Vi såg en utställning med några av dem i Sopot för nästan 20 år sedan, av en knasig slump. Så vackra, stillsamma, mystiska och coola! Tack för idag!

10 thoughts on “EFIT 2024-06-18

    1. Jajjamän… bara lite huvudvärk kvar, skönt att det försvann. ☺️

  1. Dumplings! 😄
    Det är jag dålig på att äta, men är för jag typ aldrig börjat.. Frysta alltså från frysen på affären? Får kika lite. Och fixa lite av det du gör “kletet” utav 😂

    1. Jamen precis. Finns i frysdisken och det finns lite olika typer av “innehåll”, vegetariskt, kyckling och fläsk. Mycket gott med liten dipp till! =)

  2. Måste kolla var jag kan hitta frysta dumplings, det kan ju inte vara så svårt här i stan.
    Hoppas att du klarade av hela arbetsdagen. Usch för migrän, jag är så glad att min försvunnit (den var totalt hormonrelaterad och som värst när jag åt p-piller).

    1. Nej, det borde du kunna hitta. Jag har köpt några gånger på Willys men finns på ICA Maxi och CG också. Ja, den var borta under dagen, lite huvudvärk men inte migrän. Min är också hormonell =(

Comments are closed.