Adde · Food

iPhone 4s

Halvkatastrof i Adde:ssonska hemmet. Addes iPhone 3Gs har bestämt sig för att sluta fungera. Den totalvägrar att ta någon laddning och därmed så är det helt omöjlig att använda. Och därmed blir det väldigt svårt för Adde att jobba.

Så vi fick åka in till Södertälje på studs och införskaffa en ny telefon. Det blev en iPhone 4s och jag tror att han blev nöjd 🙂

Vi passade även på att inta lite lunch på Tidermans i stan. Men tyvärr vart vi rätt besvikna på servisen. Vi väntade ungefär 20 min på min latte, för att dom 1. glömde bort 2. skvallrade med kompisen 3. väntade på mjölkleverans. Istället för att gå brevid och köpa mjölk på ICA valde de att bara ignorera oss. Och när Adde första gången frågade vad som hände så tittade de oförstående på honom och sen lovade de att fixa en latte och andra gången så lovade de att den skulle komma snart. Trevligt, NOT!

Jaja, nu har vi ätit och är på väg hemmåt igen. Undrar om Adde verkligen VILL ha en ny iPhone 😉