Blog

TisdagsTema: Ful

TisdagsTema v2: Ful

Man brukar ha så fullt upp med att dokumentera vackra saker men den här gången tänkte jag att vi skulle göra det motsatta. Vad hittar ni som är fult? Har ni nån skräckful prydnadssak? Några fula gardiner eller kläder? Vad hittar ni som passar på temat ful? Fota på!

Ful inredning – ja, jag tror inte riktigt att det är så många som har det hemma hos sig. För då skulle man nog ändra det eller hur? Ja, i vilket fall som helst så finns det ju väldigt mycket fult runt om i världen och denna fantastiska spegeln hittade vi på vårat hotellrum i Bahraiya i Egypten. Och den är riktigt riktigt ful!


The Tuesday challenge today is to depict something Ugly and if I had anything that I thought ugly in my house I’d make sure to change it, wouldn’t you? However I did found this lovely mirror in our hotel room in Bahraiya in Egypt. Lovely huh?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2010 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…