Adde, Mom-Dad, Wilderbeast

Dubai, we’ve arrived…

Hej bloggen,
Nu har vi landat i Dubai och kommit hem till mamma och pappas laegenhet. Pappa haemtade oss paa flygplatsen och saa aakte vi genom ett soemningt Dubai till Palm Jumeirah och hem till mamma som hade lagat frukost och dukat paa balkongen… Inte fy skam att aeta frukost i soluppgaangen =) Nu har pappa aakt ivaeg till jobbet och snart ska mamma ivaeg ocksaa. Och lillebror sover.

Vi aer supertroetta och flygresan var lite av ett kaos, men mer om det senare. Nu kanske vi tar och sover eller saa gaar vi ner paa stranden och badar… Men vi faar se, just nu kaenns det kanon att vara haar och allt tungt som jag kaent den senaste tiden har lyft….

Som ni ser laanar jag en av mamma och pappas datorer (en av mina gamla burkar faktiskt), dock saa har den inte a,a,o tangenterna och ascii koden verkar inte riktigt fungera heller… Saa foer nu faar ni leva med detta tills jag orkar dra fram min lilla burk…

Kram paa er daer hemma – kl haer aer 08:29, alltsaa 3 timmar foere er – saa sov saa soett i ett par timmar – saa hoers vi senare!

God morning blog
We finally made it to Dubai, eventhough we really didn’t think that we would. And it feels great, the weight that I’ve been feeling on my shoulders is gone and now I’m just feeling incredably tired but happy.

Dad picked us up at the airport and mom had made breakfast when we got home. So we had breakfast on the balcony with a side of sun rise. Dad went of to work and mom is leaving soon too. Little brother is sleeping and Andy and I can’t decided weither to take a nap, since we haven’t slept at all for about a day or go down to the beach for a swim.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Fotograf © Copyright – All rights reserved.
The pictures on this blog belong to me and shall not be used without me knowledge.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…