Adde, J-Family

Gone Baby Gone

Adde är iväg och jobbar, har varit iväg sen i söndagskväll och kommer hem på fredag morgon. Han och Chefen är i Östersund och lär sig Japanska stridskonster (eller nej, så kanske det inte var 😉 ). Förutom att vi pratar flera gånger om dagen och pingar massor varje dag så får jag några bilder skickade till mig….

Måndagsmorgon i Östersund

Huvudrätt på ett resturang besök på Innerfickan.

Onsdagsmorgon

En bild som Chefen tagit – det var tydligen lite kallt på morgonen.

Inte lätt att vara jobb-änka men det är ganska trevligt att få bilder så att man får vara med på resan ändå =)


Andy is off on a work trip in Östersund in the north of Sweden. Even though we talk every day and ping, he also sends me some pictures, so I feel like I’m there on the trip. A lovely sun rise, entre at a resturant in Östersund and the temperature in the mornings when they go in to work – taken by Chefen. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Fotograf © Copyright – All rights reserved.
The pictures on this blog belong to me and shall not be used without me knowledge.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…