Adde, India 2010, J-Family, Jakt, Today

Idag

Imorse hade vi några småärenden i stan direkt på morgonen. Först bilbeskitning med svärmors bil. Sen tänkte vi att det kunde vara mysigt att äta frukost när vi ändå var igång, så det blev lyxfrulle på Lindahls. Därefter blev det ett besök på Medicin Centrum och där skulle det vaccineras inför India 2010 – jag behövde inte vaccineras något alls, men det kan ju vara för att jag har tidigare varit en vandrande nåldyna, Adde fick ta för Hepatiterna. Sen åkte vi förbi familjen J, för att hämta en fodertunna, men “tyvärr” blev vi inbjudna på en kopp kaffe 😉 Koppen kaffe blev till en jättegod lunch (Italiensk paj) och helt plötsligt hade många timmar gått… =)

Sen bar det av till Söderköping för att hämta några paket – jaktgrejer och därefter blev det hemfärd. Men vi är inte hemma så länge. Adde har ett telefonmöte strax och jag måste fixa lite grejer innan vi sticker iväg till Linköping för att träffa familjen J för att senare åka till jaktmarken. Eller så stannar JayJay, Princessan och Blixten och jag på IKEA eller så åker vi med ut till jaktmarken och plockar svamp. Vi får se hur vädret och humöret är…

Alltså full rulle idag – KUL! Dock skulle det kunna vara lite roligare väder om vi ska ut och plocka lite svamp… Lite trist att det regnar och är väldigt fuktigt! Och dimmigt och molningt….

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Fotograf © Copyright – All rights reserved.
Bilderna på denna blogg tillhör mig och får ej spridas utan lov.
All pictures are enlargable, click on them
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…