Blog

Höganäs Keramik

Höganäs bloggen så kan man nu vinna ett “set” med deras nya produkter – en tekanna och 4 muggar. Det har varit mycket snack om dessa nya former och jag älskar dem. Så fort de kommer ut i butik ska jag åka och känna på den och om jag nu inte skulle vinna denna tävling, köpa mig en tekanna och muggar. Jag tycker de är helt underbara och enkla – precis i min stil. De finns i butik v42.

De finns i 7 olika utförande men favoriten är faktiskt inte rosa utan Sand blank – den är otroligt vacker. Sen älskar jag locken/faten till muggarna i trä, genialiskt! Älskar Höganäs Keramik nya former och designer i samarbete med Front.

Från Höganäs hemsida:

Den svenska designgruppen Front tillhör sedan några år tillbaka  världens mest omtalade formgivare. Nu lanseras deras senaste projekt –  en ny serie moderna bruksföremål för Höganäs Keramik skapade med  utgångspunkt i det klassiska Höganäskruset. Samarbetet blir ett helt  nytt kapitel i Höganäs Keramiks hundraåriga historia. 

Den nya serien består av tidlös brukskeramik för vardagens alla mat-  och dryckesstunder. Här finns muggar, tekanna, ljusstake och skålar i  olika storlekar. Glasyrerna, färgskalan och formerna är noggrant  utarbetade. Allt går att mixa och matcha efter eget tycke – matt med  glansigt, vitt med färgat och stort med smått. 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Fotograf © Copyright – All rights reserved.
Bilderna på denna blogg tillhör mig och får ej spridas utan lov.
All pictures are enlargable, klick on them
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…