Friends/Family, Mom-Dad, Ove.Lillis

Dinner @ Ove & Lillis

Ett par dagar innan mamma och pappa skulle åka hem igen, blev vi bjudna till Ove & Lillis på middag. Som vanligt var det en fantastiskt middag – det är det alltid när man får mat hos dem. Lärarinnan och Läntmästaren samt Ella och Matilda var ju också med samt deras andra barnbarn C.

Ove och Lillis gör alltid grymt god mat – magen står alltid i fyra hörn när man går därifrån. Och sällskapet är som alltid underbart!

Citron lax – som är helt underbar! Den bara smälter i munnen!

Romsås – som är så god att man skulle kunna äta dem med sked, direkt ur skålen.

Färskpotatis.

Sallad.

En fullplockad tallrik – kolla mängden sås =)

Till efterrätt blev det en riktig klassiker och något som är SÅ gott – Varm hjortronsås med vaniljglass – speciellt när det är egen plockade hjortron.

Så otroligt gott och underbart – det är inte mycket som slår dessa kvällar med familjen!!! Jag är så glad att vara en del av den här underbara familjen. Tack!!!

Tyvärr hände det en hemsk olycka på kvällen, efter middagen, mamma ramlade och bröt foten på 3 ställen, så vi spenderade natten och dagen efter på akuten – hemskt. Men hon mår bättre nu, min älsklings mamma =) Tur det – eller hur? Puss

A dinner invitation to Ove and Lillis house, when my parents were still in Sweden. The teacher and her man the Surveyor, as well as their daughters were ther too. The food was amazing, as you can see in the pictures. I’m so glad to have such an amazing family!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Fotograf © Copyright – All rights reserved.
Bilderna på denna blogg tillhör mig och får ej spridas utan lov.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…