Geocaching Me Recipe

Ulvsundet & Mörkö

Vi var ute och åkte för några helger sedan, runt Järnatrakten och hamnade vid Ulvsundet för att äta våran medhavda picknick. Fortfarande ganska blåsigt men trevligt med strålande sol. Det låg fortfarande några envisa flak med is i “havet” men förutom det börjar det verkligen bli vår. Vid Ulvsundet har dom gjort om lite och fått dit en båtramp, vilket vi verkligen tycker är underbart, lilla båten ska ju läggas i snart, vi är otroligt sugna på att åka en liten tur.

Den dagen åkte vi också ut till Mörkö och körde en geocaching-raid. Plockade nästan alla Mörkö cachar och fick se några riktigt fina ställen. Skönt nu när våren äntligen börjar komma, så man kan ta sig ut och röra på sig lite. Ute och vandra, cacha, picknicka, åka båt, besöka fina platser, spela golf, åka till Kolmården, bring it on…! =)

A couple of weekends ago we went out to Ulfsundet for a pique-nique and for some weekend in the sun. We also ended up going out to Mörkö for some geocaching. I love the spring time – time to move outside away from the winters hibernation. Out walking, geocaching, pique-nique-ing, go boating, visiting beautiful plases, play golf, go to the zoo… Bring it on, I’m soooo ready!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

Feel free to “borrow” texts and pictures, please let me know and link back here.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…