Me, Photography, Recipe

Snow snow snow

Mycket vinterbilder nu, men det känns liksom att det är väldigt nu-tid. Vi har mängder med snö och det är ganska kallt och det är mer snö på gång enligt metrologerna – och det verkar vara kaos på vägarna, till och med de större, som t.ex E4:an. Lite orolig är man ju eftersom Adde är iväg på jobbet trots att det är lördag. Lots of winter pictures right now, but it’s very contemporary since we are having one of the best winters in Swedens history. There is large amounts of snow everywhere and it’s actually pretty chilly and acording to the metrologists there is more snow on the way. And according to the newspapers even the largest roads are in a disarray and chaos. Just slightly worried since Andy is at work eventhough it’s saturday.

Bilderna är från förra söndagen när Adde, till största del själv, och jag skottade bort allt snö som har kommit sen innan vi åkte till Kanada i december. Så ni kan ju tänka er hur mycket snö det var. Volvon och Peugeot:en var under 1 meter snö och vi var tvugna att få bort det. Efter vi soppade bort allt från Peugeot:en och flyttade på den, efter säkert 1 timmes jobb så hittade vi denna otroligt kompakta snöhögen mellan bilarna. These pictures were taken last sunday when we had to do something about all the snow that has been falling since the middle of december. There was about 1 meter of snow on the cars and we needed to remove it. When we got all the snow from the Peugeot and moved it, we had to move all the compacted snow between.

Mitt i snöskottandet och efter att Adde hade skottat klart på taket till garaget och husbilsgaraget, “bara” 1 meter snö… In the middle of the snow shuffling…

Den här högen var verkligen inte att leka med… This pile wasn’t to much fun to shuffle, but it was just to get to it…

Två meter snö som har skyfflats bort från taken… About the 2 meters of snow that has been shuffled from the garage roof…

Adde vill ha en snöslunga, jag tror det är dags =) Andy wants a snow blower, and I believe it’s about time =)

Du kanske också gillar…