Food, Uppsala, UpUnet-s

Middag och bowling

Igår var det utgång med kollegorna från datorsupporten. Vi började kvällen med att äta på Svenssons Taverna på Sysslomansgatan. Mycket trevligt ställe för övrigt. Det blev en Fårahedern pizza, som var grymt mumsigt, och en öl. På Fåraherdern fanns det skinka, färska tomater, rödlök, mozarella och svarta oliver. Jättegott faktist! Jobbet betalade så det var trevligt 🙂 Sen gick vi till V-Dala puben och tog en öl till och lottade lagen för den väldigt hedersamma bowlingtävlingen. Det blev dom “gamla-rutinerade-supportrarna” mot dom “nya-oerfarna-supportrarna” ;). Oj oj, the fight was on! Sen blev det bowling, på Bowlaget, i en timme då dom flesta av oss fick några strikar, spare:ar och till och med några missar. Vi hade det väldigt kul, vårt lag var lite bättre på att vara “hejarklack” än det andra laget, men det är sånt som egentligen inte riktigt räknas 🙂 Sen så råkade bara var det så att vårat lag vann, med 17 poäng, hahaha 🙂 Wee för oss! Sen så var det väl tänkt att vi skulle fortsätta med ölandet men eftersom det var mitt i tenta-plugget för många så då blev det en tidig kväll.

Men överlag blev det en väldigt trevlig kväll…tack kollegorna och jobbet 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…