Adde

7 år

För första gången på 10 år som jag och Andreas varit tillsammans har vi båda två glömt bort en viktig bemärkelse dag… Annars har det varit att någon av oss kanske har glömt bort det men nu var det båda två och vi fick påminnas av min mamma när hon ringe och grattade. Men det är sånt som händer och just nu känns det som att det har varit så mycket annat så det har helt enkelt fallit i glömska…

För sju år sedan idag, på Mariott Hotel i Cairo en het kväll i augusti, blev vi man och hustru. En kväll som vi sent kommer glömma och början av ett liv som vi fick skapa tillsammans. Nu är vi här sju år senare i ett helt annat liv känns det som, med en livstid av erfarenheter och kärlek bakom oss och framför oss har vi allt och varandra. Jag längtar till framtiden och är så glad för den tiden vi haft tillsammans jag och min finaste Adde. Jag älskar dig av hela mitt hjärta!

Du kanske också gillar…