Food, Weekend

En ganska händelsefattig helg

IMG_4558

Det kanske inte riktigt blev en myshelg som jag tänkt mig när jag skrev förra inlägget. Istället åkte jag in till Linköping och till Tornby för att kolla lite på Ikea, Rusta och även Hjärta till Hjärta. På Hjärta till Hjärta fick jag även sällskap av Adde och Hansson eftersom det fanns en säk-skåp de ville titta och på och eventuellt köpa. När vi kom dit insåg nog killarna att det var en ganska svårt sak att åstadkomma då skåpet vägde flera hundra kilo och dörrarna gick tyvärr inte att hänga av. Så skåpet fick stå kvar… dock fick ett helt gäng med roliga pocketböcker följa med hem och fylla på min gedigna samling.

Vi passade även på att luncha innan Adde åkte tillbaka till jobbet och vi fortsatte vidare till ett gäng butiker till och sen var det dags att åka hemåt och landa i soffan. Mycket shopping, men egentligen bara sånt där som man behöver och inget kul =(

Men sen blev det mat och mys när Adde kom hem och det blir något som jag tycker är bland det godaste som finns, en pastasås gjord på kylskåpsrens. Jag har faktiskt aldrig lyckats göra en äcklig sås när jag gör en renssås, utan det blir alltid gott. Älskar! Denna innehöll bacon, rödlök, svarta oliver, matlagningsgrädde och spenat. Mums, med linguini som är den bästa pastasorten som finns! Och toppad på Parmesan så klart.

Du kanske också gillar…