Mom-Dad

En lördag hos mamma och pappa

Idag åkte vi norrut till Mamma och Pappa som kommit hem på en blixtvisit. De ska jobba och även välja kakel och badrumsinredning till en stundande badrumsrenovering så de passar på att komma hem. Mamma har även fyllt år och då får vi tillfälle att fira henne som vi tyvärr inte riktigt får göra när de bor utomlands.

Vi åkte hemifrån strax innan 7 på morgonen efter en långprommis med M och blev välkomnade till barndomshemmet med egyptiskt frukost. Även Wilderbeast samt Flipps var hemma för att umgås lite. OH så gott!  Foul (bruna bönor utan sirap), Mish (en oströra med tomater), Taymeja (falafel fast på bondbönor), omelett, vitost (en krämig fetaost), Roumi (en stark och vällagrad hårdost) och så grönsaker. Mums!img_6390

Vi umgicks med mamma och pappa och försökte fira mamma så mycket vi kunde. Till min förvåning friades även jag i förväg =) Med massor av paket och tårta. Det blev även en hel del promenader med M för att försöka lugna ner honom lite. Han är inte riktigt helt bekväm i Järna ännu, ibland vet han inte riktigt var han ska ligga… var hans plats finns och då blir han lite pipig och orolig. Sen var det ju även en löptik som gick runt och luktade gott så det var inte så lätt =)

Vi tog även en tur till svampskogen för att se om det kunde finnas nån svamp men icke sa Nicke… Inte en liten svamp-jävel. Men M var helt lyrisk för det var så mycket viltspår i skogen. Snacka om att den timmen i skogen gjorde hans dag =)

img_6391

Det åts princesstårta och vi åt middag på kvällen med Ove och Lillis. Mysigt! img_6392

En riktigt mysig dag hemma hos mamma och pappa <3img_6393

Du kanske också gillar…