Food

Fredagsbesök

Hansson har varit bortrest i en vecka över julen och vi bestämde lite spontant att vi skulle träffas och äta lite mat. 

Det var ju fredagskväll så när jag kom hem från jobbet tog jag fram kött ur frysen, det blev Vildsvin och sen tog jag en långprommis med M medan Adde jobbade klart och snabbhandlade innan han plockade upp Hansson och de kom ut till byn. 

M tyckte det var superkul när de kom hem men han var ju liiite trött också 🙂

Till förrätt blev det en smördegstarté med en purjolök samt hummercréme och toppades med kräftstjärtar och en skivad gravad lax (gissa var ifrån? Jo precis, julbordet 😉 ) Killarna var liiite skeptiska när jag förklarade min påhittade förrätt men tyckte det var gott när de väl smakade. Dom litar fortfarande inte på min förmåga att trolla fram mat från kylinnehållet. Fegisar! 

Våra amarylisar som vi fått av Svärmor har precis slagit ut. Fina! 

Till huvudrätt blev det vildavinsfilé, potatisgratäng, beasås, vitlök och chilifrästa kronärtskockor samt vitlöksbröd. 

Till efterrätt blev det Ostkaka åt Adde och glass till mig och Hansson. Jag störtsomnade i soffan efter maten och Adde och Hansson roades sig med att skratta åt mig och YouTube. 

En fin kväll helt enkelt, årets näst sista kväll spenderas med de finaste killarna jag känner, tre riktigt underbara killar! <3

Du kanske också gillar…