Höllviken 2019

Höllviken dag 3

17 juli 2019

Idag slapp vi bli sena, vi lyckade höra larmet och inte stänga av det i sömnen, yay! Adde gick ut med monster-Max och jag gjorde uppföljningen och fixade käk till M.

Adde gick till frukosten och sen även till Uppställningen och sen vidare till lektionen medan jag gav M frukost och sen var det även dags att utfodra mig själv också.

Solen sken och det hade redan börjat bli varmt men jag hade jobb som väntade. Sen vid halv tio var det fina och jag passade på att hämta en kopp och en kanelbulle som vi njöt av i solen.

Strax innan lunch tog jag en tur med Maxen utmed vattnet och bara njöt av den friska luften.

Alltså det är verkligen något med havsluften. Jag känner mig mest “hemma” vid havet, mitt lugn finns vid havet… klyschigt, ja, men sant!

Till lunch blev de Kyckling med sataysås men eftersom det innehöll jordnötter blev det Kycklingfilé med pasta för min del. Inte en så photogenic maträtt ??

Sen var det jobb igen med paus för att ge M godis.

Och till middag blev det fläskkarré med potatis och sås. Mycket gott! Potatisen var super med någon sorts örtolja som var supersmakig måste nog klura ut receptet.

I värmen går det åt mycket vatten och vi passar på att ta kylt vatten med oss från restaurangen när vi kan. Superbra att ha på rummet eller i lektionen. Inte då i dessa tjusiga flaskor utan i våra medtagna vattenflaskor.

Adde hade en kvällsföreläsning så jag fortsatte att jobba lite till. Det var ändå inget kul på TV. Roade mig med att äta roliga godisbitar ?

Sen blev det kväll och jag somnade relativt tidigt. Jag var riktigt trött och behövde nog få sova många timmar, så Adde och M fick roa sig bäst dom ville.

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. […] dag 1 – Höllviken dag 2 – Höllviken dag 3 – Höllviken dag 4 – Höllviken dag 5 – Höllviken dag 6 […]

Kommentarer är stängda.