Höllviken 2019

Höllviken dag 10

24 juli 2019

Ja vad ska man säga… Knasbollen är bra gullig när han sover! Morgonen går i vanlig rutin och Adde går iväg till lektioner. Jag börjar jobba vid strax innan 7 och sen tar jag en break till frukost.

Idag blev det frukost med vaniljmunk till efterrätt. Alltså, finns det något godare än frukostdessert? Tror inte det, känns lite busigt och är sjukt gott!

Ytterligare en dag med möten och mycket telefonsamtal, dock blev det några avbokade möten och tillkom några akuta istället. Känns som att dagen gick i ett och jag hann tyvärr inte ta en tur med Max innan lunch utan Adde fick ta Max på en prommis innan vi gick iväg och åt lunch.

Idag var det schnitzel med rödvinsås och stekt potatis. Jag är ju inte så förtjust i rödvinssås och då blev schnitzel väldigt torr, men gott, dock torrt.

Lite mys med min älskade kille innan det var dags för jobb igen. Älskar denna bilden, M gillar ju oftast inte kameran så bilderna tillsammans med honom blir oftast dåliga. Med denna blev helt ok!

Jag satte mig vid datorn och killen höll sig väldigt lugn och sov om vartannat! Det var nog lite varmt för honom och då kunde han bara sova.

Strax innan middagen blev det daga för en tur med bus. Och idag var det tur genom Höllvikens bostadsområde. Så himla mysigt ställe och så varierande hus med lummig atmosfär. Så mysigt!

Till middag serverades kött (kotlett kanske), stekt potatis med bea, och sen fanns det även en köttbullar i tomatsås. Köttbullarna var grymt goda! Älskar ju “Lady och Lufsen-spaghetti” och denna var klockers, MEN ingen spaghetti till tyvärr!

Satte oss ute i solen och bara mös av kvällen…

En GT såklart i kvällssolen!

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. […] dag 6 – Höllviken dag 7 – Höllviken dag 8 – Höllviken dag 9 – Höllviken dag 10 – Höllviken dag 11 – Höllviken dag 12 – Höllviken dag 13 […]

Kommentarer är stängda.