Food

Fredagskväll

Här hemma blev det Sin City och värmande smaker till middag. Ni som har sett Sin City ver ju att filmen är ganska “film noir” möter serie där färginslagen bara kommer ifrån blodet… och då behöver man mat som både är färgglad och välkryddad för att balansera.

Chili och vitlökfrästa jumboräkor. Starkt och smaskigt, serverat med bröd att doppa i det smakrika spadet.

Halloumi och cocktailtomater smaksatta med olivolja och svartpeppar. Mer behövs inte, men man kan addera lite riven basilika om man vill lyxa till det ??

Och sist men inte minst lite plock, ifall vi inte skulle bli mätta… hahahahaha! Milanoskinka, Bresola, en bit brie, gröna Oliver och så Rotterdamost i mängder. My gad, den är god, djup smak och härligt skarp.

Det behöver inte vara mer på en fredag. En arbetsvecka som kändes som ett år, rann av som vatten på en gås… skönt! Migränen sitter dock tyvärr fortfarande i, men förhoppningsvis är den borta tills imorgon. Håll tummarna för det!

Du kanske också gillar…