Food

Sam’s noodles

Vi var och snabbhandlade lite i Mantorp idag och det fick bli lite lunch på Sam’s noodles. Nytt för oss och vi blev väldigt nöjda! Smakrikt, bra ingredienser men kanske inte billigaste stället.

Började bra med beställningspucken ?

Vi valde två olika rätter och delade på dem. Smidigt och så slipper man välja bara en rätt att smaka. Adde och jag gör alltid så, förstår inte riktigt folk som inte delar mat. Det är bara märkligt för mig!

Keemao eller Drunken noodles var en av rätterna. Två av tre chilisar. Stekta äggnudlar med vitlök, minimajs, morot, zucchini, paprika, gul lök och stark basilika, vi valde räkor som protein. Supergod, med bra drag.

Red curry – Röd curry med kokosmjölk, bambuskott, paprika, limeblad och sötbasilika. Serveras med ris och till denna valde vi kyckling. Riktigt god med bra drag. Röd curry är en riktig favorit och denna var riktigt god!

Nöjda och belåtna rullade vi hemåt på småvägarna med mätta magar och en bra erfarenhet rikare.

Du kanske också gillar…