Food

Att laga Egyptisk frukost…

I morse när vi vaknade så skulle vi brassa egyptisk frukost hade jag bestämt. Killarna skulle byta däck så de behövde något mättande och energigivande för att ta sig ut i regnrusket och byta däck. Sagt och gjort.

Så kan det vara så att jag hade lite hjälp av att mamma redan gjort Taameyasmeten och foulen samt att baladibrödet, rouimosten och mischen var direktimporterade från Egypten. Men jag friterade taameyan, kokade och kryddade foulen samt fixade resten. Så jag tycker ändå att det var ganska bra gjort!

Tyckte att allt blev bra, men det smakade ju inte som mammas egyptiska frukost ? men det kommer det väl aldrig göra…

Men jag är ganska nöjd ändå, min första riktiga egyptiska frukost, med alla komponenter tillagade av mig… det är framsteg mina vänner!

Du kanske också gillar…