Food

Grillkväll

I söndags så var vi på McD vid halv nio tillsammans med Hansson för frukost och sen åkte vi till CityGross Mantorp och storhandlade. Det är ju en av våra traditioner att en gång i månaden åka och storhandla tillsammans, så att det känns lite lite roligare att handla =)

När vi kom hem så tog Adde en tur med Monstret i spåret och jag fixade med att plocka undan alla matvaror och plockade upp nya glas som vi köpte. Och fixade lite fika i solen.

Efter fikat började vi städa i stora garaget. Vi städade ur lilla garaget på lördagen, men stora garaget är 60 kvm och fyllt till bredden med saker. Vissa saker är supernödvändiga, superbra och superviktiga så som verkstadsbänk, virke, sågbordet, reservagregatet, vinterdäck, och alla verktygen. Men sen finns det också ganska mycket saker som kanske inte är skräp men i inte har någon bättre ställe att förvaras på. Sen finns det också en hel del skräp kvar från Stig. Saker som kanske skulle ha slängts redan när vi flyttade in, men vi visste inte att vi inte behövde det då. Men men vi började och jobbade ganska många timmar med det, vi är långt ifrån klara men det känns ändå lite ok, någon har hänt i garaget och det kan bara bli bättre!

På sena eftermiddagen kom Hansson över för att äta lite middag. Vi skulle grilla och bara njuta av lite god mat i solskenet.

Det grillades filé, majskolvar, sparris och salladslök. Och till det serverade jag klyftpotatis, lökringar, bearnaise och vitlöksost.

Så mycket smaskens på en och samma gång!

Nomnomnom!

Ett par timmar i solen med goda vänner, skratt och sånt där som livet är gjort av. Sånt som gör att minnena sätter sig i kroppen och man får komp-banken att växa. <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *